Tuesday, April 27, 2010

Abang Magic datang!!!

cikgu a.z.n.e.e memang dah lama plan nak buat magic show... tapi cikgu a.z.n.e.e tak reti trick magic..

jadi, cikgu a.z.n.e.e pun panggil la "abang magic" datang prasekolah... semua ni special untuk anak2 murid yang tersayang...

sempena ganti sekolah untuk cuti raya... cikgu a.z.n.e.e pancing anak2 kecik ni dengan sambutan hari jadi dan magic show!!!

waaahh... tak tido malam depa... mengingau subuh2 dah siap2 nak datang sekolah... huhuhu...

jom, kita tengok trick magic Abang Razzi Eddyza.. walaupun, basic tapi cukup bagi impact untuk semua anak2 kecik ni berfikir... yang paling penting jugak... dorng enjoy dan rajin datang sekolah... dan jadi lebih rajin nak belajar dengan cikgu a.z.n.e.e, kan?? hehehehe...


video


baru tunjuk satu trick... semua dah tersengeh... hehehehe...



semua nak try bukak... habis... berebut!


haikan yang paling sayang sangat + berkenan dengan abang razzi...


ni lagi sorang... suke sangat... siap panjat2 badan abang razzi...
pegang hujung baju tak bagi lepas... adesss...


Iman Khan (kiri): - dia yang bagi gelaran "Abang Magic"


girls nak amek gambar tapi malu... jadi amek gambar ramai2 la yea...



... ni kek hari jadi sedap by Maksu!

Pesanan Penaja:

1. "Nanti coti semester datang la lagi yea, adik (Razzi)... buat magic yang baru pulak" kata kak Nurul..

2. "Ayah, sabtu ni ayah free tak?" "Nape?" "Iman nak datang sekolah..." "Ada apa?" "Adala...." kata Iman Yunus pada ayah dia... Iman Yunus aspect ada lagi magic show minggu ni... huhuhu.. kesian... lain kali yea...

3. "Tak nak ke buat show kat perhimpunan...?? Tak pun kelas by kelas??" kata cikgu2 lain... Insyallah lain kali ek... Abang Magic dah penat sangat sabtu aritu layan bebudak pra yang ganaz n excited... lembik dia bila balik umah...

4. Kalo sesapa nak tempak Abang Razzi the Magicman... boleh kol cikgu a.z.n.e.e yea.. on the spot akan disampaikan sebab dia duduk sebelah umah cikgu a.z.n.e.e je... hehehe...


2 comments:

HonEyBuNNy said...

Nyum2....sedapnya kek tu..hehe

a.z.n.e.e said...

hehehe... nak join, meh la...